Vereniging

  0+
  Leden
  0+
  USC-HUIZEN
  0+
  Commissies
  0
  Jaar phrm

  Het Utrechtsch Studenten Corps is de oudste en meest veelzijdige studentenvereniging van Utrecht. Lid worden van een studentenvereniging kent veel voordelen; je leert snel veel verschillende mensen kennen en vrienden maken, je voelt je snel thuis in de stad Utrecht en samen met al jouw nieuwe vrienden maak je de mooiste evenementen mee. Naast de drie borrelavonden in de week worden er jaarlijks nog verscheiden evenementen georganiseerd door de leden van het USC. Scroll naar beneden en neem een kijkje in een paar van onze grote evenementen!

  Ancient Party

  oktober 10, 2019

  Ancient Party

  Drie dagen lang wordt er gefeest op de kroeg tijdens dit intercorporale feest! Studenten uit heel Nederland komen naar het USC om te genieten van onvergetelijke avonden. Zie hier de aftermovie van de laatste editie!

  Snorren borrel

  november 28, 2019

  Elk jaar wordt in movember geld (dit jaar: 10.218 euro) opgehaald voor prostaatkanker onderzoek en laten alle leden hun snor staan, met als afsluiter een grootse snorren-keuring, borrel en feest!

  Prinsjesdag Turf

  juni 4, 2020

  Prinsjesdag Turf

  Tijdens Prinsjesdag staan de mannen van het koninklijke weerbaarheidsgezelschap om de Koning (symbolisch) te beschermen en te ontvangen in het Binnenhof!

  Boksgala

  januari 5, 2021

  Boksgala

  Tijdens het Boksgala staan leden, na professionele trainingsmaanden, tegenover elkaar in de boksring in Central Studios! In 2019 was de zaal (inclusief dates) hélemaal vol en kwam onder andere Lange Frans optreden.  

  Dag van Advocatuur

  juni 2, 2021

  De carrière commissie organiseert meerdere carrière-evenementen. Een daarvan is de DvA, waar zij verschillende advocatenkantoren uitnodigen om in contact te komen door middel van workshops, een diner en een afsluitend feest!

  Utrecht Union

  oktober 1, 2021

  Utrecht Union

  Afgelopen jaar is dit nieuwe initiatief opgezet door onze leden om interessante sprekers (oa Sander Schimmelpenninck, Arjen Lubach en Eva de Goede) te interviewen op typisch Utrechtse locaties, zoals ín de Domtoren! Zie hier de aftermovie van de eerste editie!

  Koningsdag Beatrix

  maart 4, 2022

  Koningsdag Beatrix

  Koningsdag en nacht staat elk jaar in het teken van het Beatrix festival. Beatrix is het grootste evenement op koningsdag in de binnenstad van Utrecht. Op het Janskerkhof komen elk jaar meer dan 10.000 man bij elkaar!

  Wooase

  juni 29, 2022

  Wooase

  Wooase is het festival van het USC. Al 2 jaar op rij staan er meer dan 2.000 studenten uit heel Nederland met hun voetjes in het zand bij Vianen!

  Ben jij klaar voor de volgende stap?

  Home
  Programma

  Home

  Programma