Vereniging

  Placeholder
  0+
  Leden
  0+
  USC-HUIZEN
  0+
  Commissies
  0
  Jaar phrm
  Het Utrechtsch Studenten Corps is de oudste en meest veelzijdige studentenvereniging van Utrecht. Het leuke aan lid worden van een studentenvereniging is dat je ontzettend snel, heel veel nieuwe mensen met verschillende achtergronden en studierichtingen leert kennen. Je bouwt snel nieuwe vriendschappen op bij een studentenvereniging. Hierdoor zul je je binnen een hele korte tijd thuis voelen in je nieuwe stad. Naast gezelligheid en vrienden vind je binnen studentenverenigingen de mogelijkheid om op elk denkbaar gebied, activiteiten te ontplooien. Als er een vereniging is die hierin uitblinkt dan is dat het USC! Het USC organiseert activiteiten op het gebied van sport, cultuur, muziek, en studie. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast worden er jaarlijks een groot aantal fantastische feesten georganiseerd door diverse commissies en gezelschappen. Hierbij wordt veel samen gewerkt met de dames van UVSV! Kortom, het USC is een vereniging waar je de tijd van je leven zult hebben!

  Ancient Party

  oktober 10, 2019

  Ancient Party

  De Ancient party, drie dagen lang wordt er gefeest op de kroeg! Studenten uit heel Nederland komen naar het USC om te genieten van onvergetelijke avonden.

  Snorren borrel

  november 28, 2019

    Elk jaar wordt er in november geld op gehaald voor het prostaatkanker onderzoek aan het UMC. In november 2020 werd er € 10.218,- opgehaald!

  Prinsjesdag Turf

  juni 4, 2020

  Boksgala

  januari 5, 2021

  Tijdens het Boksgala staan leden van het USC tegenover elkaar in de boksring. In 2019 kwam na de grote gevechten Lange Frans de avond onvergetelijk maken!

  Dag van Advocatuur

  juni 2, 2021

  Twee keer per jaar wordt er de dag van de advocatuur georganiseerd voor alle rechten studenten van het USC. Verschillende bedrijven komen hierop af om in contact te komen met studenten.

  Utrecht Union

  oktober 1, 2021

  De Utrecht Union is een nieuw initiatief van het USC voor Utrechtse studenten geïnspireerd door gelijknamige initiatieven uit Cambridge en Oxford. De Utrecht Union wil studenten in aanraking laten komen met excentrieke mensen en unieke perspectieven. De eerste editie was met Sander Schimmelpenninck en daarna werd Arjen Lubach geïnterviewd.

  Koningsdag Beatrix

  maart 4, 2022

  Koningsdag en nacht staat elk jaar in het teken van het Beatrix festival. Beatrix is het grootste evenement op koningsdag in de binnenstad van Utrecht. Op het Janskerkhof komen elk jaar meer dan 10.000 man bij elkaar!

  Wooase

  juni 29, 2022

  Ben jij klaar voor de volgende stap?

  Home
  Programma

  Home

  Programma