Lid worden

 

Leuk dat u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van het Utrechtsch Studenten Corps! De inschrijving gaat als volgt:

  • Om deel te nemen aan de Kennismakingstijd dient u op 24 augustus 2020 minimaal 18 jaar oud en jonger dan 23 jaar oud te zijn.
  • De inschrijving sluit op dinsdag 11 augustus 2020 om 17:00 uur. Er kunnen maximaal 270 jongens deelnemen aan de Kennismakingstijd, welke worden verdeeld over twee groepen van elk 135 personen. De eerste groep zal starten op donderdag 13 augustus 2020, de tweede groep zal starten op woensdag 19 augustus 2020.
  • Op dinsdagavond 11 augustus 2020 zal worden bepaald óf u bent ingeloot en, bij positief bericht, in welke groep u bent ingedeeld.
  • Wanneer u in groep 1 bent ingedeeld, dient u op woensdagochtend 12 augustus 2020 vanaf 10:00 uur (in shifts) aanwezig te zijn op onze Sociëteit PHRM, gelegen aan het Janskerkhof 14 te Utrecht, om de paklijst op te halen. Bij het ophalen van de paklijst dient u in ieder geval een identiteitsbewijs en een bewijs van inschrijving van de Universiteit of Hogeschool te overhandigen en daarnaast € 225 inschrijfgeld per pinbetaling te voldoen. Overige aanwijzingen en benodigdheden die u op deze ochtend nodig hebt, zult u op dinsdagavond 11 augustus per mail ontvangen.
  • Wanneer u in groep 2 bent ingedeeld dient u op woensdagmiddag 12 augustus 2020 vanaf 15:00 uur (in shifts) aanwezig te zijn op onze Sociëteit PHRM, gelegen aan het Janskerkhof 14 te Utrecht, om de paklijst op te halen. Bij het ophalen van de paklijst dient u in ieder geval een identiteitsbewijs en een bewijs van inschrijving van de Universiteit of Hogeschool te overhandigen en daarnaast € 225 inschrijfgeld per pinbetaling te voldoen. Overige aanwijzingen en benodigdheden die u op deze ochtend nodig hebt, zult u op dinsdagavond 11 augustus per mail ontvangen.
  • Bij het ophalen van de paklijst dient iedereen een strikte 1,5 meter afstand te houden en zal iedereen worden gecontroleerd op coronasymptomen. Bij een positieve uitslag zult u niet worden toegelaten tot de Kennismakingstijd 2020 totdat u uitsluitsel heeft van de GGD. Het is dus vanaf nu ook uw eigen verantwoordelijkheid om de kans op een eventuele coronabesmetting bij uzelf te minimaliseren!