FAQ

  • Momenteel worden bij sommige Corpshuizen scholieren borrels georganiseerd. Mocht u graag al eens langsgaan neem dan contact op met een kennis die op een corpshuis woont.
  • Slechts 50.2% van onze leden woont in een Corpshuis. Daarom raden wij aan om al tijdig op zoek te gaan naar een alternatieve woning (eventueel met andere jongens die ook van plan zijn lid te worden). Dat kan hier: Y.
Ja die komt er zeker!
Om lid te mogen worden moet je minstens 18 jaar oud zijn op 24 augustus aan het einde van de introductie
Indien er te veel aanmeldingen zijn voor de KMT (totaal aantal plekken voor 2020-2021 is 270) zijn we genoodzaakt een loting te doen.
Een ongemengde vereniging houdt in dat het USC alleen mannelijke leden kent. Het USC is hierin uniek in Nederland. De mooiste momenten maak je met je beste vrienden mee. Overigens is het niet zo dat we ons buitensluiten van het vrouwelijk schoon wat in Utrecht studeert. De band met de dames van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (UVSV) is heel sterk. Zo hebben we een gezamenlijk verenigingsblad, en zijn er meerdere commissies die bekleed worden door de jongens van USC met de meisjes van UVSV. Bovendien heeft het USC zijn eigen studentendiscotheek de Woolloomooloo, hier zijn alle studenten van harte welkom!