[cs_content][cs_section bg_image=”https://www.introductiedagen.nl/wp-content/uploads/2020/05/bg-pages-2.jpg” parallax=”true” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Lid worden” class=”cs-ta-center” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false” class=”cs-ta-center man” style=”color: #E7C569;”]Lid worden[/x_custom_headline][x_raw_content style=”max-width: 800px;margin: 0.925em auto 1.25em;”]

Je eindexamens zijn net achter de rug en je bent zojuist teruggekeerd van je examenreis naar Cherso, Mallorca of Lloret de Mar. Je gaat de middelbare school dan eindelijk achter je laten en een nieuwe grote stap zetten in je leven: studeren! De studiekeuze is gemaakt en het studeren in de Domstad kan beginnen. Velen van jullie zullen daarnaast nog een goede keuze maken en een mooie basis leggen voor de rest van jullie leven, bij het Utrechtsch Studenten Corps.

Bij elk nieuw studiejaar hoort natuurlijk een Introductieweek, die in Utrecht bekend staan als de UIT-dagen. Tijdens de UIT-dagen zul je zien dat lid zijn van een studentenvereniging een mooie toevoeging kan zijn aan je studententijd.

Naast het feit dat we de oudste vereniging zijn, zijn we ook de meest veelzijdige en actieve studentenvereniging in Utrecht. Er worden jaarlijks tal van grote feesten voor de leden en voor de inwoners van de stad georganiseerd. Op Koningsdag of tijdens het Jazzfestival worden door het USC op het Janskerkhof geweldige feesten neergezet. Daarnaast hebben we bij het USC nog tal van gezelschappen waar je allerlei sporten kan beoefenen. Denk aan hockey, tennis, voetbal, boksen, schermen, denksport, schaatsen en zeilen. Het mag duidelijk zijn dat er bij het USC voor ieder wat wils is! Ook op cultureel gebied zijn er veel gezelschappen die activiteiten ondernemen, zoals toneelspelen, muziek maken, debatteren, uitstapjes naar musea en wijnproeverijen enzovoorts.

Kom tijdens de UIT-week naar de inschrijfstand op het Janskerkhof en meld je aan voor de kennismakingstijd!

Je kunt deelnemen aan de kennismakingstijd als je op 19 augustus 2021 a.s. 18 jaar of ouder bent.
Deelname is niet mogelijk als je op 2018 augustus 2021 23 jaar of ouder bent.

[/x_raw_content][x_button size=”global” block=”false” circle=”false” icon_only=”false” href=”http://www.introductiedagen.nl/logeerplan/” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””]GA NAAR LOGEERPLAN[/x_button][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]