Zakelijk


In augustus 2017 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van ongeveer 3.500 aankomende studenten. Een groot deel hiervan zal vol enthousiasme beginnen aan een nieuw leven in Utrecht. Om de aankomende studenten wegwijs in en vertrouwd te maken met onze stad, organiseren de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht jaarlijks in samenwerking met diverse studentenverenigingen een introductieweek: de Utrechtsche Introductie Tijd (kortweg de UIT). Deze week is met afstand het grootste studentenevenement in Utrecht en daardoor zeer interessant voor promotie van uw bedrijf.

De UIT vindt plaats van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus 2017, maar het Utrechtsch Studenten Corps (USC) begint al twee dagen eerder, op zaterdag 12 augustus met activiteiten en feesten. Het USC kent ruim 1.000 actieve leden en is de oudste en meest ondernemende studentenvereniging van Utrecht. Op het centraal gelegen Janskerkhof, in de sociëteit PhRM en de studentendiscotheek de Woolloomooloo wordt een omvangrijk en afwisselend programma gepresenteerd. Overdag bestaat dit onder meer uit live muziek, informatiestands, cabaretvoorstellingen, workshops, lunches en diners, een openluchtdisco en optredens van bekende artiesten.

Na het gehele dagprogramma op het Janskerkhof staan ieder jaar de sociëteit en de Woolloomooloo tot in de vroege uurtjes bomvol met studenten. Door de centrale en prominente ligging van het Janskerkhof in het centrum van Utrecht fungeert het USC als middelpunt en kloppend hart van de introductiedagen. Alle studenten zullen af- en aanlopen op het Janskerkhof, dat voor veel aankomende studenten dient als verzamelpunt om aan hun dagprogramma te beginnen.

• U komt in contact met meer dan 3.500 nieuwe studenten die deelnemen aan de UIT
• U komt in contact met 11.000 unieke bezoekers aan het Janskerkhof, waarvan 1.000 leden van het USC. De hele stad staat deze week in het teken van de UIT, waardoor u ook andere studenten, bewoners en bedrijven in Utrecht bereikt.
• Voor veel aankomende studenten is de UIT het eerste contact met Utrecht, waar zij de komende jaren gaan wonen. In deze week kiezen zij nieuwe vrienden, nieuwe verenigingen en nieuwe bedrijven.
• Het Janskerkhof en de hele UIT krijgen veel media-aandacht, zowel regionaal als nationaal.
• Het USC biedt veel interessante en vernieuwende promotiemogelijkheden. Door onze professionele houding zal u zonder moeite uw bedrijf kunnen profileren bij studenten en bewoners van Utrecht.

Indien u interesse heeft om uw naam te verbinden aan de activiteiten die tijdens de UIT georganiseerd worden door het Utrechtsch Studenten Corps, nodigen wij u graag uit om met ons om de tafel te komen zitten om samen een geschikte en gunstige samenwerking te realiseren.

Voor meer informatie kunt u onze sponsorpropositie bekijken, of contact opnemen met:

Jorn Bakermans
Commissaris Sponsoring II
sponsoring2.externe@usc.nl
+31 6 14 48 18 71

Sponsorpropositie